Label & Flexo.

Ons relatiemagazine voor de flexo- en label-industrie.

Label & Flexo.

De grote vraag naar opvallende etiketten en verpakkingen in combinatie met ‘just in time’-levering stelt hoge eisen aan de productie. Heidelberg Benelux focust zich al jaren op de flexo- en label-industrie met een uitgebreid pakket oplossingen, consumables en services: Gallus-persen (met inline technologie voor de hoogste efficiëntie), Gallus Screeny, Flint drukplaten, Lohmann plaatmontagetapes voor flexodruk, Praxair rasterwalsen en de Kodak Flexcel NX-technologie.

Nieuwe uitgave
Begin september 2019 verschijnt het eerste nummer van ons nieuwe magazine Label & Flexo, met daarin onder meer aandacht voor de Labelexpo Europe, testimonials van klanten, ons Gallus portfolio en onze flexo consumables. We geven u graag alvast een klein voorproefje.

Klik door onze nieuwste editie. Aarzel niet om ons uw opmerkingen en suggesties te sturen op redaction.bnl@heidelberg.com.

Veel leesplezier!

Uw Label & Flexo redactieteam

Gallus als sterspeler

Drukwerkveredeling speelt in alle opzichten een centrale rol en de 6-kleuren Gallus flexorotatiepers is daarbij een van de sterspelers.

Naar het volledige artikel
Labelexpo 2019: welkom!

Van 24 tot en met 27 september 2019 zijn Heidelberg en Gallus vanzelfsprekend aanwezig op de Labelexpo Europe in Brussel. U vindt ons in hal 5. Wat kunt u verwachten?

Naar het volledige artikel
Hoogste drukkwaliteit met Kodak Flexcel NX

"De Kodak Flexcel NX-belichters zijn hoogtechnologische machines die we perfect in onze workflow hebben geïntegreerd."

Naar het volledige artikel
Golden Global Award voor Steurs

Tijdens de meest recente Global Flexo Innovation Awards heeft Steurs Graphic Solutions met Helios Packaging een van de gouden global awards gewonnen.

Naar het volledige artikel
Kies een uitgave

Meer info

  • Label & Flexo Service

    Wenst u een exemplaar te ontvangen of zijn uw adresgegevens gewijzigd?
    Naar het formulier

  • Label & Flexo feedback

    Laat ons weten wat u van Label & Flexo vindt en in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent. We kijken uit naar uw reacties en voorstellen.
    Schrijf ons